Følg Eiendom Norge

PRESSEINVITASJON: Boligkonferanse den 7. november 2017 med blant andre Øystein Olsen (Norges Bank), Christian V. Dreyer (Eiendom Norge) og Idar Kreutzer (Finans Norge).

Pressemelding   •   nov 03, 2017 14:28 CET

Eiendom Norge og Finans Norge inviterer pressen til boligkonferanse tirsdag 7. november på Grand Hotel. Tema: Veiskille i boligmarkedet?

Hva er tilstanden i boligmarkedet og hvilke drivere påvirker markedet nå? Og: hva er god byutvikling?

Dette er blant spørsmålene som skal stilles når høstens viktigste boligkonferanse går av stabelen.

Konferansen finner sted på Grand Hotel fra 08.30 til 15.30.

På konferansen kommer:

Øystein Olsen, sentralbanksjef i Norges Bank, Christian V. Dreyer, direktør i Eiendom Norge, Idar Kreutzer, direktør i Finans Norge, Grethe W. Meier, direktør i Privatmegleren, Øystein Dørum, sjefsøkonom i NHO, og mange flere.

Se fullstendig program her.

Kontakt kommunikasjonssjef Erik Lundesgaard for presseakkreditering.


Eiendom Norge er bransjeorganisasjonen for norske eiendomsmeglingsforetak.

Eiendom Norge hadde ved årsskiftet 81 eiendomsmeglingsforetak og 751 kontorer/filialer som medlemmer. Disse foretakene har omlag 4476 ansatte.

Medlemmene står for cirka 96 % av alle boligtransaksjoner i Norge. Det utgjorde i 2016 omlag 131 706 transaksjoner.

Av eiendommene som relaterer seg til bolig og fritid så representerer det cirka 96 % av salg gjennom eiendomsmegler. Næring, prosjekt og utleie er vanskeligere å måle, men vi antar tett opp til 100 % dekning på prosjekt og utleie.

Eiendom Norge utarbeider og publiserer Eiendom Norges prisstatistikk i samarbeid med Eiendomsverdi AS og Finn.no. Statistikken har en viktig funksjon for det norske boligmarkedet, norsk økonomi og det norske samfunnet.

Vi har som mål å være landets ledende organisasjon innen bolig- og bransjepolitiske spørsmål, og vi arbeider for eiendomsmeglingsbransjens rammebetingelser og for å sikre forbrukerne effektive og trygge eiendomstransaksjoner.